7 мар. 2024 г., 06:55

Кокиче 

  Поэзия
67 1 1

 

Кокичето

Предвестник казват е

на Пролетта

В снега

провира смело то глава

Да види слънчице

се бори

Да види щъркелите

от далече долетели

Да чуе птички

Да се зарадва,

че първо е, и буди всички

със бялата си,

мъничка камбанка

Valentina Mitova

02/02/2024

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??