Кокичето
Предвестник казват е
на Пролетта
В снега
провира смело то глава
Да види слънчице
се бори
Да види щъркелите
от далече долетели
Да чуе птички
Да се зарадва,
че първо е, и буди всички
със бялата си,
мъничка камбанка
Valentina Mitova
02/02/2024
© Valentina Mitova All rights reserved.