КОКИЧЕТА
Пълзи в душите ни мъгла,
каквато досега не е пълзяла.
Не вярвам в първата слана.
Силно вярвам в пролет бяла…
Вярвам, че едно кокиче
винаги цъфти за мен,
че ще го виждам в очите ти
даже в зимен ден…
© Радка Миндова Все права защищены