9.10.2013 г., 20:42 ч.

Кокичета 

  Поезия » Любовна
910 0 8

 

                                      КОКИЧЕТА

 

                                     Пълзи в душите ни мъгла,

                                     каквато досега не е пълзяла.

                                     Не вярвам в първата слана.

                                     Силно вярвам в пролет бяла…

                                     Вярвам, че едно кокиче

                                     винаги цъфти за мен,

                                     че ще го виждам в очите ти

                                     даже в зимен ден…

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??