20 мая 2011 г., 17:24

Коктейл 

  Поэзия » Философская
509 0 2

 

 

Изпих толкова много горчилка

от чашата с житейски истини,

че ми се щеше да не бях я поръчвал

тази мътилка, дето ни прави по-смислени…

 

Ала, уви, лъжовен не мога да бъда,

опитах веднъж... не върви…

От питието май вече си губя разсъдъка,

но пак отвътре горчи.

 

Барман, сипи ми от същото…

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??