20.05.2011 г., 17:24 ч.

Коктейл 

  Поезия » Философска
506 0 2

 

 

Изпих толкова много горчилка

от чашата с житейски истини,

че ми се щеше да не бях я поръчвал

тази мътилка, дето ни прави по-смислени…

 

Ала, уви, лъжовен не мога да бъда,

опитах веднъж... не върви…

От питието май вече си губя разсъдъка,

но пак отвътре горчи.

 

Барман, сипи ми от същото…

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??