2 нояб. 2010 г., 22:18

Колаж 

  Поэзия » Другая
559 0 1

Колаж

 

 

Дигитална реалност
в усукано въображение
защипани моменти от време
игра на чувства
и бодливи формули
Копирано изражение
воден знак на тъга
със собствена вечност
и компютърна химия
Едва доловими надежди
и пируети на величие
пред pen и clone stamp tool
всички са равни.

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Четох няколко пъти, защото усещам емоция на автора към... инструмента, с който работи... Познато чувство...
Предложения
: ??:??