Nov 2, 2010, 10:18 PM

Колаж 

  Poetry » Other
558 0 1

Колаж

 

 

Дигитална реалност
в усукано въображение
защипани моменти от време
игра на чувства
и бодливи формули
Копирано изражение
воден знак на тъга
със собствена вечност
и компютърна химия
Едва доловими надежди
и пируети на величие
пред pen и clone stamp tool
всички са равни.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Четох няколко пъти, защото усещам емоция на автора към... инструмента, с който работи... Познато чувство...
Random works
: ??:??