23 дек. 2022 г., 15:56

Коледа 

  Поэзия » Другая
255 0 0

Подаръци ще има за децата,

Бог Исус в светъл час се роди,

дари ни любовта и добрината,

от злото всички Той освободи!

 

Научи ни на човещина, смирение,

грешните обича, но греха мрази,

за праведните ще има спасение,

просто вярвай и Той ще те пази!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??