Подаръци ще има за децата,
Бог Исус в светъл час се роди,
дари ни любовта и добрината,
от злото всички Той освободи!
Научи ни на човещина, смирение,
грешните обича, но греха мрази,
за праведните ще има спасение,
просто вярвай и Той ще те пази!
© Георги Всички права запазени