23 dic 2022, 15:56

Коледа 

  Poesía » Otra
253 0 0

Подаръци ще има за децата,

Бог Исус в светъл час се роди,

дари ни любовта и добрината,

от злото всички Той освободи!

 

Научи ни на човещина, смирение,

грешните обича, но греха мрази,

за праведните ще има спасение,

просто вярвай и Той ще те пази!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??