25 дек. 2012 г., 19:36

Коледа 

  Поэзия
754 0 10

 


КОЛЕДА

Бяла нощ се сипе нежно. 
Тихо е. Децата спят. 
Във желания, надежди 
техните мечти блестят 
и ги чакат под елхата - 
изненади със любов. 
Песничка танцува. Вятър 
кротко сипе благослов.




© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??