25.12.2012 г., 19:36 ч.

Коледа 

  Поезия
758 0 10

 


КОЛЕДА

Бяла нощ се сипе нежно. 
Тихо е. Децата спят. 
Във желания, надежди 
техните мечти блестят 
и ги чакат под елхата - 
изненади със любов. 
Песничка танцува. Вятър 
кротко сипе благослов.




© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??