Коледа е очакване в бяло.
И сняг! Тишина! Светлина!
Бъдник в огнището старо
с дъх на елхова смола.
Икона с трептяща свещица.
Трапеза, постлана от баба.
Ръцете на мама, уханната пита.
Молитва, изпълнена с вяра.
Ръка в ръката на ближния.
Усещане свято за Бог.
Небето снежно се отваря.
Ражда се Христовата любов!
С пожелание за светла Коледа, здрава Нова година, обич за всеки следващ ден и вдъхновение за всички вас, талантливи приятели! Благодаря ви за красотата, която творите!
© Даниела Виткова Все права защищены