20 дек. 2008 г., 19:07

Коледа е! 

  Поэзия » Для детей
938 0 4
Коледа е! Валят снежинки като балеринки.
Дядо Коледа идва с чувал подаръци в ръце,
той пътува с магическа шейна в снежното небе.
Той ще влезе през комина,
под елхата подаръци ще има!


© Стилян Тонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??