Dec 20, 2008, 7:07 PM

Коледа е! 

  Poetry » For kids
934 0 4
Коледа е! Валят снежинки като балеринки.
Дядо Коледа идва с чувал подаръци в ръце,
той пътува с магическа шейна в снежното небе.
Той ще влезе през комина,
под елхата подаръци ще има!


© Стилян Тонев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??