15 дек. 2013 г., 18:32

Коледна елха 

  Поэзия » Для детей
625 0 0

Зелена кичеста и малка

това е нашата елха

и ние си я украсихме

с мама и моята сестра.

Сложихме ù гиздави гирлянди,

играчки стъклени и от брокат,

и лампичките мигат позасмяни

във вихрушки весели от цвят.

 

Най-отгоре се намърда горда

златна, новичка звезда

през този тъмен месец да ни води

чак до раждането на Христа.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??