15.12.2013 г., 18:32 ч.

Коледна елха 

  Поезия » За деца
631 0 0

Зелена кичеста и малка

това е нашата елха

и ние си я украсихме

с мама и моята сестра.

Сложихме ù гиздави гирлянди,

играчки стъклени и от брокат,

и лампичките мигат позасмяни

във вихрушки весели от цвят.

 

Най-отгоре се намърда горда

златна, новичка звезда

през този тъмен месец да ни води

чак до раждането на Христа.

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??