24 дек. 2010 г., 17:15

Коледни въпроси 

  Поэзия » Другая
871 0 2

                                                                                     На Тина и Жоро

 

Боли... боли...

от пламъка на свещите,

които пак на масата  догарят...

Боли... боли...

от снимките отсреща,

с които в тази нощ пак разговарям...

Боли... боли,

че полунощ дочаках

отново сам...

и много бе боли...

Боли... боли...

а сълзите изплаках...

И споменът обрасъл е с бодли...

Боли... боли... 

Но свикнах с тази болка...

И тя се връща само в тези дни.

Но питам – още колко трябва... колко?

За да забравя...

Да не ме боли...!


24.12.2010

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ! ПРОЩАВАЙТЕ!И ОБИЧАЙТЕ! ЗАЩОТО САМО АКО УМЕЕТЕ ДА ПРОЩАВАТЕ, ЩЕ БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!И ЩЕ ОБИЧАТЕ ИСТИНСКИ!
  • Сила!!!
Предложения
: ??:??