6 июн. 2015 г., 21:17

Колизия 

  Поэзия
529 0 2

 

 

 

Не съм за теб - каза,

с поглед чужд, студен.

Останах прав, не паднах,

сама земята люшна се под мен ... 

 

Отмалял, гледах ти очите,

тези твои тъмни езера,

в които мълчалив политах

и давех призрачна мечта ...

 

Обич, плъзнала като проказа,

бе обсебила душата в мен ...

Дай ръка - влюбените казват,

своята прибирам - лек ти ден ...!

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??