Колко му трябва на човека...
Докосвоне. С ръка и мисъл.
Огънче в есенния ден.
И стих, в сърцето притихнал.
Сълза, изпила настръхналата
нежност на нощта.
И любов. Безумното обичане,
което оставя без дъх.
Колко още му трябва на човек,
за да се почувства щастлив?!
©Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены