2 дек. 2007 г., 22:04

Колко сме, Поете? 

  Поэзия » Другая
637 0 5
Безкрайно много...
Отбор юнаци, върли
критикари
от дъното надали вой..
или отбой
с презрение към
кокала оглозан
(та моя кокал с чужд ли
да покрия?!)
Поклонници на чуждата
магия -
защо все бяла?
Черното отива ни... дали?
сами сме бре, сами... 
И не броиме "бръмбарите "
замотани из косите -
дали са сити?
По навик дебнещи за грам
от теб, от мен, от някой там...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??