19 июн. 2024 г., 22:28  

Kолкото е имал и е нямал 

  Поэзия » Философская
141 2 4

Сенки сиви тихичко горят,
а луна - преситена и пълна,
рони вън звездите - да покълнат
в пепелта на рухналия свят.

 

Тихо е и старият квартал,
тъжен блус изпива - цяла чаша
и пиян е, вече не го плашат,
сметки без кръчмаря. Взел и дал,

 

колкото е имал и е нямал,
смее се над глупавата драма,
знае - утре може и да няма...

 

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??