19 мар. 2010 г., 09:32

Колкото - толкова 

  Поэзия » Любовная
552 0 1

Не пресмятай до секунда всеки час.

Не измервай обичта ни в джаули.

Не обръщай в сметки всичко между нас.

Колкото сме взели - толкова сме давали.

 

Не ми дължиш усмивки или истини.

Не си бил мой - взаимно сме се имали.

Не искам наем, че в сърцето бил си ми.

Колкото сме дали - толкова сме взимали.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??