13 дек. 2016 г., 23:58

Комети 

  Поэзия » Строгие формы, Другая
519 1 4

КОМЕТИ 

 

Нали живеехме в едно сърце,

взаимни бяха и мечти, и чувства,

летяхме, сплели своите ръце,

творяхме заедно едно изкуство?!

 

Сега – светът ми вече не е твой –

изгаряме в различни измерения,

направили по пътя си завой,

но в противоположни направления!

 

Въртим се вече в орбити различни –

комети безутешни във безкрая,

отронващи след себе си частици

от своите души – напът към рая!

 

Дано останем с теб поне – на практика –

в една и съща жизнена Галактика!!!

© Симеон Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??