10 февр. 2017 г., 19:56

Контраст 

  Поэзия
531 0 2

Водиш ме, макар че крача с тебе!

Вдигаш ме, но сигурност си ти.

Нямам пак представата за време,

нито за реалност и мечти!

 

Вино си студено и горчиво, 

вливащо във вените ми страст!

В дните ми редуват се пенливо -

топло и студено - във контраст.

 

Не, не искам още, ала всичко -  

давам сила срещу светлина!

И не ми повтаряй, че обичаш,

трябва само малко топлина!

 

08-02-2017

© Десислава Вълова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??