6 сент. 2011 г., 22:18

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
579 0 1

Аз исках, исках още само веднъж

глава на твоето рамо да отпусна.

Отново да усетя, че си моят мъж,

че твоята целувка, както винаги, е най-вкусна.

 

Аз исках по челото пак да ме целунеш,

сигурна да се почувствам аз за миг поне.

Въпреки че знам – ти няма да се върнеш,

празно го оставяш моето сърце.

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??