Аз исках, исках още само веднъж
глава на твоето рамо да отпусна.
Отново да усетя, че си моят мъж,
че твоята целувка, както винаги, е най-вкусна.
Аз исках по челото пак да ме целунеш,
сигурна да се почувствам аз за миг поне.
Въпреки че знам – ти няма да се върнеш,
празно го оставяш моето сърце.
© Любка Янева All rights reserved.