21 дек. 2011 г., 15:01

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
698 0 1

 

                   Изпълнена със светлина,

                   душата ми лети в небето ясно,

                   освободена от всякаква вина,

                   във вечен блян, в съновидение прекрасно.

                   Тя търси те, да те прегърне,

                   с бели облачни кораби плувайки.

                   Дали някой от тях ще те върне

                   или безкрайното синьо погълна те?

                   Но дори и далечен, и ням,

                   тази нощ сред звездите ще чакам

                   и мечтая заспал да си там,

                   да целуна очите ти само.

© Ина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??