Копнеж
От моя свят замина надалече
и знам, че няма връщане назад.
Така стана, че времето обрече
сърцата ни на клада да горят.
От моя свят отиде си, но зная,
че теб те има в свят без суета.
И колкото и силно да желая
да се видим – остава си мечта.
От моя свят откъсна се с мъка
и дните ми посипа с копнеж
да свърши времето ни на разлъка
и да са вечно душите ни в летеж!
Януари, 2015
А. Б.
© Анна Банчева Все права защищены