19 окт. 2017 г., 19:55

Копнеж 

  Поэзия
792 0 3

Копнея неговите очи да срещна,
очи, винаги пълни със сълзи,
край него тихо вечер да приседна,
да говорим ние за любов и добрини. 

 

Копнея неговите ръце да докосна,
да допрем чело до чело,
да сключим устни в целувка победоносна
и заедно ние да вървим напред смело.

 

Копнея в душата му златна да проникна,
ах, тази изстрадала душа
и тук въпросът веднага изникна:
"съществува ли закон за любовта?"

 

Да отговоря на въпроса,
не ще успея,
но за тази любов аз,
с цялото си сърце копнея.

© Диана Все права защищены

Здравейте,завръщам се с пълна сила след много време.Това е първата ми творба от няколко месеца насам.Музата ме връхлетя като гръм от ясно небе.Надявам се да ви харесва!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??