Oct 19, 2017, 7:55 PM

Копнеж 

  Poetry
812 0 3

Копнея неговите очи да срещна,
очи, винаги пълни със сълзи,
край него тихо вечер да приседна,
да говорим ние за любов и добрини. 

 

Копнея неговите ръце да докосна,
да допрем чело до чело,
да сключим устни в целувка победоносна
и заедно ние да вървим напред смело.

 

Копнея в душата му златна да проникна,
ах, тази изстрадала душа
и тук въпросът веднага изникна:
"съществува ли закон за любовта?"

 

Да отговоря на въпроса,
не ще успея,
но за тази любов аз,
с цялото си сърце копнея.

© Диана All rights reserved.

Здравейте,завръщам се с пълна сила след много време.Това е първата ми творба от няколко месеца насам.Музата ме връхлетя като гръм от ясно небе.Надявам се да ви харесва!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??