14 нояб. 2006 г., 16:09

Копнеж 

  Поэзия
680 0 2
  Нощ-събужда се греха,
  две очи-разпалват в мен страстта,
  устни-дали да се допрат,
  желание-дали да се предам?

  Не е за мене тази грешна страст,
  но изпълва всяко кътче на нощта,
  впива се през нежната ми кожа,
  буди тя копнежа да съм с теб!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??