10 сент. 2009 г., 23:13

Копнея за нежност 

  Поэзия » Любовная
481 0 1

Измина се много време,
откакто съм сама.
Защо случва се на мене?
С какво заслужих това?

Огромни усилия правя, за да се засмея,
в мен загнездила се е тъга.
За нежност аз копнея
и за твоите слова.

След теб само остана
спомена за миналите дни.
Една жестока рана
безпощадно да ме гори.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??