Плава в далечината
приказният кораб,
дошъл е сякаш от
страната на мечтите ми.
Отдалечава се след
всеки миг и чувствам
как мечтата ми расте.
Приближи ли се към
брега ще се заблудя
в своя път.
Колкото по-далече
е от мен, толкова
по-ясно осъзнавам
себе си.
Кораба на мечтите
отстоява на бури и
урагани, и завръща
се по-здрав от преди.
Пази моите копнежи
и дарява ме с нови
след всяка следваща
стихия.
Колкото повече
времето минава,
толкова по-наясно
съм какво желая.
© София Русева Все права защищены