27 янв. 2009 г., 01:21

Кошмар 

  Поэзия » Белые стихи
816 0 5

Отново ли ти?

Моят кошмар... 

Махай се...

Плашиш ме...

Стига си идвал при мен всяка нощ.

Стига си палил тази ужасна червена свещ.

Махни се от мен...

Изчезни...

Съсипваш ме...

Това е ужасно дълго време.

Искам си хубавите сънища...

Стига ме плаши с тези прашни и кървави пътища...

И стига насажда кошмари.

Душата ми вече изгарят.

© Радена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??