6 июл. 2008 г., 20:50

Космично 

  Поэзия
686 0 21
 

       

 

        Аз знам, че някога ръка

        ще опознае целия ми космос,

        ще спре чрез свойта топлина

        кометите, които ме кръстосват.

        И всяка ще си има дом.

        И своя блясък - за обичане.

        Ще грейнат в очния ми небосклон

        съзвездия от влюбеност - за вричане.

 

 

        Аз знам, че някога ръка

        ще запълни всичките ми черни дупки,

        ще има повече от две слънца,

        сърцето ми ще бъде спътник,

        в любовна орбита кръжащ,

        с разперени в посоката антени,

        долавящи как идва нежността

        от две ръце, протегнати към мене.

 

        ........................................................

   

        Аз знам, че някога ръка

        ще спре до мен, ще ме докосне.

        И в този миг една жена

        ще притежава целия ми космос.

 

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??