4 сент. 2007 г., 08:53

Котката 

  Поэзия
614 0 4
 

Сред всички твари на земята,

сред всички твари на света

познавам животинка малка

и котка се нарича тя.


Игрива, пъргава, гальовна,

тя, котката, е най-чутовна.

И всички я обичат ней,

да я биеш ти - недей!


Красива, мъничка, скоклива.

Тя, котката, е най-игрива

и винаги тъй сладко мърка,

тъй както твойта баба хърка.

© Илияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??