4.09.2007 г., 8:53 ч.

Котката 

  Поезия
612 0 4
 

Сред всички твари на земята,

сред всички твари на света

познавам животинка малка

и котка се нарича тя.


Игрива, пъргава, гальовна,

тя, котката, е най-чутовна.

И всички я обичат ней,

да я биеш ти - недей!


Красива, мъничка, скоклива.

Тя, котката, е най-игрива

и винаги тъй сладко мърка,

тъй както твойта баба хърка.

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??