3 янв. 2008 г., 15:21

Коя съм аз 

  Поэзия
2199 0 40
 

Не съм спокойната вселена.

Мен винаги догонва вятърът.

Не омагьосвам с песен на сирена.

С красива пяна галя океана.

Не ме търси в прераждане след огъня.

Дарих му само топлината си.

От полети към слънцето не ослепявай.

Единствено огрях го в светлината си.

От тебе търсена и близка,

и винаги докрай неопозната...

 

Коя съм аз?

Зоват ме с името Жената.

 

 

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??