Обожавам качеството си.
Да си крада топлите ти усмивки
от тъжните ти, разсърдени лица.
Разубеждаванията ми
са изненади от чудеса
и вълшебства.
С усмивките си
прегръщаш с чистота
любовта ми и тя се размечтава.
След глупавите ти настроения
и подходите ми с внимание и доброта,
очаквам да се разсмиваме от свобода.
Времето да прегръщаме
и уважаваме
с усмивките си
събуждащи смеха ни,
когато можем да го правим
с обичта ни добра.
Емоции и вълнения,
треперения и настръхвания.
Получават се спасения.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены