19.07.2009 г., 11:13 ч.

Крада усмивките ти с хумор 

  Поезия » Любовна
605 0 3

Обожавам качеството си.

Да си крада топлите ти усмивки

от тъжните ти, разсърдени лица.

Разубеждаванията ми

са изненади от чудеса

и вълшебства.

С усмивките си

прегръщаш с чистота

любовта ми и тя се размечтава.

След глупавите ти настроения

и подходите ми с внимание и доброта,

очаквам да се разсмиваме от свобода.

Времето да прегръщаме

и  уважаваме

с усмивките си

събуждащи смеха ни,

когато можем да го правим

с обичта ни добра.

Емоции и вълнения,

треперения и настръхвания.

 Получават се спасения.                                                                                                    

 

                                                                                               Г.Ф.Т

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??