21 нояб. 2013 г., 18:01

Крадец 

  Поэзия » Любовная
783 0 4

Дойде в живота ми като крадец на праскови,

откъсвайки от любовта ми малко сладост.

Изяде първите с инстинкт на гладен,

на вторите се наслади със свойта младост...

 

И ме остави  безнадеждно влюбена

в крадеца на мечти, попил сълзите ми

с една целувка в превода изгубена...

и много страст огледана в очите ми!

 

© Рая Саварева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??