Nov 21, 2013, 6:01 PM

Крадец 

  Poetry » Love
782 0 4

Дойде в живота ми като крадец на праскови,

откъсвайки от любовта ми малко сладост.

Изяде първите с инстинкт на гладен,

на вторите се наслади със свойта младост...

 

И ме остави  безнадеждно влюбена

в крадеца на мечти, попил сълзите ми

с една целувка в превода изгубена...

и много страст огледана в очите ми!

 

© Рая Саварева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??