3 июл. 2024 г., 15:01

Крадец 

  Поэзия
103 0 0

Ела в съня ми с мечтата...

Изтрий всички сълзи!

Премахни ми тъгата...

Люби с порива, не жали!

 

Избрах те в тишината

с обожание което измислих.

С  лудия вятър приех те,

докрай от чувства разлистен.

 

Без рани,  любов съхрани ме!

От разстояния… само болиш…

Да пресушим мигът си без име

разпръскващ аромат на липи.

 

Бокалът с наслади дори да нагарча

ни тласка към следващ рефрен.

Тя, любовта с всяка крачка е алчна

и по къс от сърцата краде.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??