25 дек. 2009 г., 11:15

Крадец 

  Поэзия » Любовная
610 0 1

Още помня онзи ден,

когато бяхме двамата със теб,

когато разтрепери всичко в мен.

Помня думите ти,

а когато затворя очи,

виждам погледа, с който ме гледаше...

Чувствата са нещо,

което трудно може да се опише

и трудно някой може да ги разбере...

Помня още как не исках да си тръгваш,

исках да останеш с мен.

Да ме целуваш,

да ме галиш с ръце,

там, на улицата,

където открадна сърцето ми,

съня ми и се настани в мислите ми!!!

 

Посветено на един скъп човек :):):)

 

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??