5 июн. 2017 г., 00:04

Крадецът на любов 

  Поэзия » Любовная
601 1 1

Той е лош. Много е лош!

И обича да хапе.

Лае от сутрин до среднощ

всички, които обича и мрази.

 

Той е сам. До полуда!

Даже господ го е забравил.

Сам си слага намордника –

чака някой да го разходи.

 

И така, всеки ден го боли,

а сърцето му таралеж е –

вместо кръв, капят бодли,

вместо пулс – вият сирени.

 

Ходи бос по душата ми

и се спъва в мечтите ѝ.

Не ме моли за капка любов,

а я иска за себе си цялата.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??