16 нояб. 2007 г., 23:09

край 

  Поэзия
533 0 5
 

Устните ти се впиват в моите,

силната ти ръка се плъзга по бедрата ми.

Страстта напира в очите ни.

СТОП! Знам, отново ще нараниш чувствата ми.

 

Тази вечер съм най-красива.

Казваш, една за теб съм била.

Сега си тук. Аз съм щастлива.

На сутринта ще тръгнеш, а болката ще е дошла.

 

Казвам - КРАЙ! Да, изрекох го вече.

Омръзна ми да съм най-най за вечерта.

Не можеш да повярваш. Гордостта ти пречи.

Взех решението. Не желая да съм сама на сутринта.

 

Бележка на автора: посветено на приятелка

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??