14 февр. 2012 г., 20:40

Красавица~* 

  Поэзия » Белые стихи
1033 0 2

Взе душата ми

Направи я на прах

А после върза дланите ми

 

С огнено въже от думи

В захватка нежна спъна моята нога...

 

Взе душата ми~*

Превърна ме във прах

 

Стри между устните си времето

И то разцъфна искащо

в самотните очи на зимата~

Ябълков обичащ цвят

~&*~

 

А после бурята разридана прегърна

И като от мидичка извади не една*~

 

В стотици перли

нейните емоции превърна

 

В перла чувствата ми

Как събра~*

 

От сълзите на Венера ти направи

Огледало в което

срещат влюбените не смъртта

 

а ласката на Арфа гали

с мелодия любовна им слуха

 

Магеснице!

 

Със огнено въже от думи

в захватка нежна спъна моята нога...

 

~&*~

 

послесловие:

 

И понеже нямам друго...

а само душа~

поднасям ви я

 

Цвете бяло...

с втъкани нишки Надежда

и чувства сбирани от

очите на Ангел влюбен

в Бяла Луна~*

 

Л~Е

 

14 февруари...

   ден любовен в годината на

                   Светлина без мрак

 

 

               КРАСАВИЦА~*

 

~&*~

Щастлива съм, че ръцете ми се спират в гърдите на хора!


http://vbox7.com/play:00b53a37eb

 

© Л-Е Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??