15 сент. 2011 г., 10:13

Красива бе... 

  Поэзия
561 0 2

Красива бе... Красива бе за мене...

За другите ти също бе красива...

Не знам защо, но исках да отнема

от твоя поглед силата ти дива...

И да те имам... да си само моя...

И друг да няма, който да я има,

дори и с поглед красотата твоя...

И да ти казва като мен „любима”!

Обичах те и мислех, че те имам

завинаги – прекрасна и красива...

Ала забравих всъщност да те питам:

- Красива бе, а беше ли щастлива...?

 

1995

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??